- Advertisement -
ЕкономијаМакедонија

Министерство за здравство: Има позитивни резултати во здравството

Министерство за здравство - Работник
507views

На почетокот, пред да одговориме на писмото од Синдикатот на Клинички центар, би сакале како што е досегашната пракса да ги поканиме на состанок претставниците на Синдикатот и да разговараме за сите отворени прашања. Во последниве две години направени се значајни подобрувања во јавното здравство.

Целосниот текст можете да го прочитате тука