- Advertisement -
ЕкономијаМакедонија

Министерство за култура вработува – плата до 31,304 денари

Министерство за култура - Работник
297views

Агенцијата за Администрација објави оглас за вработување на 12 државни службеници во Министерството за култура.

Се бараат кандидати за советници, помошник раководител и помлади соработници.

Во зависност од работното место, платите се движат до 31,304 денари.

Огласот можете да го погледенете тука