- Advertisement -
ЕкономијаМакедонијаСветот на работникот

Ми-Да Гранд Моторс: Бесплатна услуга за сите медицински лица!

Ми-Да Гранд Моторс - Работник
425views

Ми-Да Гранд Моторс се вклучува во поддршка на здравствените работници кои се во првите линии во борбата со COVID-19.

Нашите пријатели од Ми-Да Гранд Моторс продолжуваат со активностите кои се во насока на борбата со COVID-19. Како дел од политиката за општествена одговорност, Ми-Да Гранд Моторс овозможува бесплатна услуга (односно работна рака) при редовен сервис на возила од брендовите Ford и Hyundai за сите доктори, докторки и медицински персонал.

Повеќе прочитајте на carclub.mk