- Advertisement -
ЕкономијаМакедонијаСветот на работникот

МНР вработува девет лица – платите се до 17,734

МДС: МНР покажа - Работник
281views

Министерствтото за надворешни работи денеска објави девет огласи за вработување на вкупно 14 лица. Во огласите се бараат кандидати за вработување како соработници и референти.

Министерството за надворешни работи денеска објави девет огласи за вработување на 14 лица.

Се бараат: соработник за пошироко соседство, соработник за Централна Европа, соработник за национален визен информациски систем, соработник за акредитации, соработник за Совет на Европа, соработник за НАТО, самостоен референт за административни работи, самостоен референт – архивар, виш референт за дистрибуција, соработник за дипломатски архив, соработник за сметководство и.т.н.

Платите во зависност од работното место се движат до 17.734 денари.

Повеќе детали тука