- Advertisement -
ЕкономијаМакедонија

Народна Банка вработува шест лица…

Народна Банка вработува шест лица... - Работник
674views

Народна Банка на РСМ вработува шест лица на неопределено време. Се бараат кандидати за позициите: помлад систем инженер, помлад организатор, помлад систем инженер, двајца помлади програмери и статистичар за ИТ поддршка.

Во зависност од работното место, платите се движат до 42,364 денари.

Огласот можете да го погледенете тука