- Advertisement -
ЕкономијаМакедонија

На Бетон Штип му се заканува стечај

На Бетон Штип му се заканува стечај - Работник
399views

Основниот суд во Скопје има дадено претходна постапка за утврдување на причните за стечајна постапка над должникот градежно трговско друштво, „Бетон Штип“, истакна компанијата.

Извор: Емагазин