- Advertisement -
МакедонијаСветот на работникот

На вработените во Македонска Опера и Балет им е забрането да хранат мачки

На вработените во Македонска Опера и Балет - Работник
755views

Преку соопштение кое што на Фејсбук го објави оперскиот пејач Игор Дурловски, заверено со печат и потпис на дректорот Васо Ристов во „Националната опера и балет“ вработените се известени дека не смеат да хранат мачки кои шетаат низ објектот каде е сместена операта.