- Advertisement -
ЗанимливостиМагазин

На која страна оди топката? 10 извонредни слободни удари

На која страна оди топката? 10 извонредни слободни удари - Работник
276views

Погледнете ја оваа прекрасна компилација од 10 зачудувачки голови од слободен удар. Кој е вашиот фаворит?