- Advertisement -
ЕкономијаМакедонијаНовостиСветот на работникот

„Независен“ бара новинар за теми од областа на вработување

„Независен“ бара новинар за теми од областа на вработување - Работник
204views
„Независен“ бара новинар за работа на теми од областа на вработување и со познавање на социјалните мрежи. Доставете CV на адреса marketing.nezavisen@gmail.com.
Рокот е до 15.04.2021