- Advertisement -
ЕкономијаМакедонија

Неповратни 20.000 евра за млади земјоделци до 40 години: Повикот е во тек!

Исплатени 11,5 милиони евра- Работник
329views

Објавен јавниот повик за млади земјоделци. Од 10 февруари до 3 март годинава сите млади земјоделци до 40 години ќе можат да поднесуваат барања за финансиска поддршка за поттикнување на земјоделското производство, а годинава оваа финансиска подршка е зголемена од 10.000 на 20.000 евра, пишува Банкометар.

Целосниот текст прочитајте го тука