- Advertisement -
ЕкономијаМакедонија

Нискоградба со ново работно време

Нискоградба - Работник
388views

КЈП Нискоградба Битола ги известува граѓаните дека од Понеделник 27.04.2020 година наплатниот центар ќе работи од 07:00 до 17:00 часот од Понеделник до Петок, додека Сабота од 08:00 до 13:00 часот.

Стопански двор и Управна зграда ке работат од Понеделник до Петок од 07:00 до 14:00 часот.

Advertisement

Advertisement