- Advertisement -
Интервјуа

Нова епизода на „Понеделнички кафе муабет“

Нова епизода на „Понеделнички кафе муабет“ - Работник
541views

Во новата епизода на „Понеделнички кафе муабет“, Претседателот на Македонското Здружение за заштита при работа, Милан Петковски и Проф.Д-р Лазар Јовевски разговараат за културата на преговарање. Во прилог ви го прикажуваме целосното интервју:

Извор: МЗЗПР