- Advertisement -
ЕкономијаМакедонија

Нова ИТ компанија пристигнува во Скопје: Би посакале да работите во неа

Нова ИТ компанија пристигнува - Работник
360views

По успешното градење заедници во Сараево, Белград и Нови Сад, Symphonyја носи својата уникатна култура во Скопје. Symphony е меѓународна компанија за софтверско инженерство која се раководи со мислата дека заедницата го поттикнува развојот на иновациите. Со поддршка од силни деловни канцеларии во Сан Франциско, Амстердам и Берлин, Symphony има за цел да донесе дел од најпредизвикувачките проекти за локалните ИТ заедници, пишува Фокус.

Целосниот текст прочитајте го тука