- Advertisement -
ЕкономијаМакедонија

Нови инвестиции и работни места во компанијата „Амфенол“

Нови инвестиции и работни места - Работник
552views

Министеркaта без ресор задолжена за странски инвестиции, Зорица Апостолска вчера ја посети американската компанија „Амфенол“ во Кочани, при што се сретна со дел од менаџментот и направи обиколка на производствените погони со цел да се запознае со инвестициските проекти кои се во тек, како и и со самиот производствен процес на жичани склопови кои наоѓаат широка примена во автомобилската индустрија, извести Сител.

Целосниот текст можете да го прочитате тука

Advertisement

Advertisement
Advertisement