ЗанимливостиМакедонија

Новогодишна претстава за најмладите од семејства во социјален ризик

Новогодишна претстава - Работник
208views

Во организација на ЕВН Македонија и Црвниот крст на Град Скопје денеска ќе биде изведена Новогодишна претстава подготвена од актерската екипа на Снежана Коневска Руси, со цел забава и дружење со волонтерите на ова организација за најмладите од повеќе иституции, дневни центри и семејства во социјален ризик, објави Канал 5.

Целосниот текст прочитајте го тука