- Advertisement -
СветСиндикат

Ново училиште во нови услови, како се подготвуваат синдикатите и кои се нивните предлози?

Подготовка за новата учебна година - Работник
205views

Како воспитувачите се подготвуваат за неизвесниот почеток на учебната година?

Како го оценуваат крајот на оваа и почетокот на следната учебна година?

Advertisement

Колку би влијаело наставата преку Интернет врз вработените во образованието и како да се реализира воспитната улога на училиштето во вакви услови?

Како се подготвуваат синдикатите и кои се нивните предлози?

Advertisement
Advertisement

Гости: Јасна Јанковиќ – Сојуз на работници во образованието, Весна Војводиќ – Самостоен синдикат на образованието.

Автор Душанка Петровиќ

Во прилог можете да го преслушате ова интервју.

Извор: rts.rs

Advertisement