- Advertisement -
ЕкономијаНовости

Нов директор на аеродромот во Црна Гора ќе биде Македонец – Горан Јандреоски

Нов директор на аеродромот - Работник
274views

Горан Јандреоски, кандидат од Македонија, е избран за нов извршен директор на Аеродромот во Црна Гора, поради, како што соопшти компанијата, богато работно искуство во воздухопловството.

„Комисијата, што се состоеше од членови на Управниот одбор на аеродромот и претставник на Министерството за капитални инвестиции, го избра Јандреоски по конкурс и интервјуто, врз основа на неговата богата професионална биографија“, се вели во соопштението на компанијата.

Advertisement

Јандреоски беше директор на Управата за цивилно воздухопловство во Македонија, како и на високи раководни позиции на аеродромот во Скопје.

 
 
 
 
 

Advertisement
Advertisement

Advertisement