- Advertisement -
ЕкономијаМакедонија

Норвешка поддршка за отпочнување на сопствен бизнис, ќе добијат 30 лица

Триесет невработени лица ќе добијат норвешка поддршка за отпочнување на сопствен бизнис - Работник
511views

Триесет невработени лица од Вардарскиот, Полошкиот, Југозападниот и Североисточниот плански регион од денеска почнаа да посетуваат обука за отпочнување на бизнис која ја спроведува Агенцијата за поддршка на претприемништвото со поддршка на проектот Нордиска поддршка за напредок на Северна Македонија, финансиран од кралствата Норвешка и Шведска, пишува Мкд.мк.

Целосниот текст можете да го прочитате тука