- Advertisement -
МакедонијаСиндикат

НСП оствари средба со министрите Спасовски и Димовски

НСП оствари средба со министрите Спасовски и Димовски - Работник
292views

Гранковиот независен синдикат  на полицијата, на шумската, затворската и судската полиција денеска оствари средба со министрите за внатрешни работи и земјоделство, шумарство и водостопанство, Оливер Спасовски и Трајан Димковски на која ја поздрави отвореноста на Владата за разговор, соопшти владината прес-служба.

На состанокот, министерите и претставници на Гранковиот независен синдикат, со претседателот Гоце Делчев Тодев, со генералниот секретар на овој синдикат и претседателите на синдикалните организации е разговарано за барањата на Гранковиот независен синдикат, при што е изразена определба од страна на Владата отворените прашања да се решат низ дијалог и соработка, објвија 24 вести.

Целосниот текст прочитајте го тука