- Advertisement -
ЕкономијаМакедонијаСветот на работникот

Објавени имињата на фирмите кои зеле помош, а не им ја исплатиле на вработените

682views

Владата го објави спсикот на сите фирми, кои зеле државна помош, а потоа ја злоупотребиле и не ги исплатиле вработените.

На овој список се компании од повеќе градови, но најчесто се со седиште во Тетово, Струга, Куманово и Скопје.

Целиот список на следниот ЛИНК.