Занимливости

Овие бројки на рамките од очилата кријат информации кои ќе ви го олеснат купувањето

Овие бројки - Работник
187views

Дали некогаш сте обрнале внимание на овие бројки на рамките од вашите очила? Малкумина знаат што тие значат.

Повеќето луѓе кои носат очила обично мислат дека овие бројки на рамките од страна имаат врска со ознаката на самиот модел на очила, што воопшто не е точно.

Малкумина знаат за што служат овие цифри кои можат многу да ви го олеснат купувањето на очила бидејќи тие всушност означуваат големини, пишува Точка.

Целосниот текст прочитајте го тука