- Advertisement -
ЕкономијаМакедонијаСветот на работникот

Оглас за вработување во СН Осигурителен брокер АД Битола

284views

 

Позитивните резултати, што СН Осигурителен Брокер АД Битола ги постигнува години наназад, од 2014 па се до оваа тековна 2020 година се одраз на експертизата и балансираното управување со фирмата, посветеноста и придонесот на тимот е главната причина за успех на компанијата. Пријатната и пријателска атмосфера која што владее меѓу вработените и тимското целење кон тоа да им се понудат на клиентите најдобрите и најповолните услуги на најдобар можен начин е она што го согледуваат клиентите во СН Осигурителен Брокер АД Битола.

Доколку сметате дека можете да допринесете и да станете дел од успешниот тим на СН Осигурителен брокер АД Битола, а притоа ги имате квалификациите што се наведени подолу, АПЛИЦИРАЈТЕ! 

СН Осигурителен брокер АД Битола има потреба од:​