- Advertisement -
ЕкономијаМакедонија

Оглас за вработување во ТИГО Фајнанс

Оглас за вработување - Работник
318views

ТИГО Фајнанс е водечка финтек компанија во регионот која обезбедува обсег на финансиски услуги. Врз основа на докажаното искуство и достигнувања во индустријата со седиште во Скопје, компанијата има за цел да понуди микрофинансиски услуги на приватни лица на наједноставен и најбрз начин.

Дали и вас ви е важно постојано да ги подобрувате вашите професионални вештини, напредувањето во кариерата и рамнотежата помеѓу работата и приватниот живот? Со ТИГО Фајнанс, можете да ги живеете секој ден сите овие вредности.

Тимот на ТИГО Фајнанс се најголемата вредност на компанијата и тие го прават Тиго неверојатно место за учење, работа и создавање на иднината.

Поради брзиот раст на компанијата, потребни им се ведри и вредни колеги кои ќе ја пополнат позицијата:

Асистент на менаџер за безбедност и оператор за мониторинг 

Позицијата вклучува:

 • Асистирање на Менаџерот за безбедност при креирање на безбедносни процедури и предлагање нови процедури и протоколи;
 • Заедно со Менаџерот за безбедност креирање месечен план за безбедносна проверка, контрола и спроведување на истиот на терен;
 • Следење на видео надзор, адекватно постапување согласно претходно утврдени протоколи и процедури и навремена дојава за евидентирани настани од безбедносен карактер до непосредно претпоставениот;
 • Следење и известување за техничката исправност на доверените технички средства;
 • Подготвување предлози за унапредување на надворешна и внатрешна безбедност на филијалите;
 • Изработка на извештаи на дневна, неделна и месечна основа;
 • Вработениот на оваа позиција одговара на Менаџерот за безбедност.

Профил на кандидат:

 • Завршено најмалку средно образование
 • Искуство во користење релевантна технологија и опрема
 • Претходно работно искуство во релевантната област ќе се смета за предност
 • Одлични комуникациски и оранизациски вештини
 • Познавање на MS Office
 • Способност за тимска работа
 • Преземање одговорност
 • Поседување на возачка дозвола Б категорија и активен возач најмалку 2 години

Услови од компанијата:

 • Технолошки напредно работно опкружување
 • Кариерен развој и постојано надградување преку можности за разни обуки
 • Конкурентен пакет на плата и надоместоци
 • Велнес програми и придобивки од попусти
 • Можноста да се работи со исклучителен тим на професионалци

Доколку сметате дека сте вистински кандидат кој може да изгради цврсто фокусирана организациска култура, испратете Ваша биографија и мотивационо писмо на македонски јазик на vrabotuvanje@tigo.mk.

Компанијата е работодавач кој нуди еднакви можности за сите. Со аплицирање на овој профил, вашата апликација ќе стане дел од базата на потенцијални кандидати на компанијата.

Изборот ќе се изврши согласно условите и роковите во Законот за работните односи. ТИГО Фајнанс го задржува правото да не избере ниту еден кандидат.