- Advertisement -
ЕкономијаМакедонија

Оглас за вработување во Фин консалтинг

Општина Дојран вработува - Работник
475views

Фин Консалтинг Доо e компанија за сметководствени консалтинг и ревизорски  услуги и има потреба од следната работна позиција:

СМЕТКОВОДИТЕЛ

​Потребни квалификации:

 • Универзитетска диплома – Економски Факултет
 • Поседување уврение за овластен сметководител
 • Одлично познавање на MS OFFICE пакет, email комуникација
 • Познавање на меѓународни сметководствени стандарди
 • Потребно претходно работно искуство
 • Одлично познавање на англиски јазик
 • Возачка дозвола Б категорија

Опис на работна позиција:

 • Материјално и финансиско сметководство
 • Прием и контрола на сметководствена документација
 • Изработка на плата и извештаи од кадровско работење
 • Подготовка на менаџерски финансискии извештаи

Компанијата нуди:

 • Работа во тим со професионалци
 • Можност за развој и унапредување

Од кандидатите се очекува:

 • Високо ниво на одговорност
 • Способност за запазување на детали
 • Организираност
 • Позитивен став и тимска ориентација

Компанијата нуди одлични услови за работа, конкурентна плата и континуирана надоградба.

Доколку сте заинтересирани, доставете ваши контакт податоци и CV најдоцна до 14.02.2020 година на: contact@finconsulting.mk