- Advertisement -
МакедонијаПравда

Одржан семинар за управување со опасни супстанции

Одржан семинар за управување со опасни супстанции - Работник
292views

Управување со опасни супстанци
Еднодневен семинар во организација на МЗЗПР и Стопанска комора на Македонија и завршна активност како дел од кампањата на Агенцијата за безбедност и здравје при работа – EU OSHA, објавија од Здружението за заштита при работа-МЗЗПР.

 

Извор: МЗЗПР