- Advertisement -
МакедонијаНовостиПравдаСветот на работникот

Од коронавирусот се заразиле 2,954, а починале 21 здравствени работници

Од коронавирусот се заразиле 2,954- Работник
170views

Инситутот за јавно здравје излезе со податоци дека во перидот од 14 до 20 декември 2020 година, од коронавирусот заболени се 2,954 здравствени работници, додека 21 здравствени работници починале од вирусот.