- Advertisement -
СветСветот на работникотСиндикат

Од утре ќе се применува Посебниот колективен договор во здравството

Од утре ќе се применува - Работник
220views

Посебниот колективен договор во здравството на Србија кој министерот Златибор Лончар го потпишал со претставниците на двата репрезентативни синдикати на 31 декември минатата година, ќе започне да се применува од утре.

Лончар колектиниот договор го потпишал со претставниците на Синдикатот на вработените во здравството и социјална заштита Зоран Савиќ и на Синдикатот „Независност“, Зоран Илиќ.

Advertisement

Advertisement