- Advertisement -
Македонија

Од 8-ми април архивата на АВМУ ќе работи од 9 до 14 часот

232views

Согласно донесената одлука на Владата, за забрана и посебен режим на движење на населението (полициски час) на целата територија на државата, архивата на Агенцијата, почнувајќи од утре, ќе работи со изменето работно време од 09:00 до 14:00 часот.

Како и во изминатиот период, сите субјекти, правни и физички лица, целокупната документација во јасно читлива скенирана форма, можат непречено да ја доставуваат и преку е-адресата: contact@avmu.mk. Документацијата ќе се смета за уредно доставена, за што испраќачот ќе биде повратно известен.

Advertisement

Ваквиот начин на работење на Агенцијата останува на сила до завршување на ограничувањата пропишани од Владата.

Advertisement

Advertisement
Advertisement