- Advertisement -
ЕкономијаМакедонија

Околу 35% од платите се исплаќаат во плико

Околу 35% од платите се исплаќаат во плико - Работник
558views

Премиерот Заев денеска откри дека 35 проценти од платите во Македонија се исплаќаат во плико и тоа мора да се искорени.

Тоа е еден нов таргет на кој што работиме да ги вратиме во легалниот пазар оние што даваат дел од плата во готово.

Извор: Pressing.tv