ЗанимливостиМакедонија

Општина Аеродром: Нов парк на „Трета македонска бригада“

Општина Аеродром - Работник
135views

Аеродромци наскоро ќе добијат нов парк што ќе се протега меѓу булеварот „Трета македонска бригада“ и касарната „Гоце Делчев“. Урбаниот парк ќе биде со површина од 2 500 квадратни метри и ќе содржи зелени површини, пешачки патеки со клупи, спортско игралиште за рекреација на младите и детско игралиште.

Ги претвораме неуредените простори во убави места каде што граѓаните ќе поминуваат пријатни моменти.