- Advertisement -
ЕкономијаМакедонијаСветот на работникот

Општина Бутел вработува…

Општина Бутел вработува... - Работник
322views

Агенцијата за администрација објави оглас за вработување на 18 државни службеници во Општина Бутел. Се бараат помали соработници, соработници, помлади референти, референти, како и други работници со различено завршено образование. Платите се движат до 25,000 денари.

Огласот можете да го погледнете тука

Advertisement

Advertisement