- Advertisement -
Македонија

Општина Каропош прави реконструкција на рабниците долж улицата „Иван Аговски“

Општина Каропош - Работник
235views

Општина Карпош ги обновува пешачките делови долж улицата „Иван Аговски“, во урбаната заедница Карпош 1, а се прави и реконструкција на рабниците.

Во Буџетот за  2020 година Општината предвидува 10 милиони денари за реконструкција на улици, рамномерно по сите населби.

Advertisement

Локалната самоуправа продолжува со секојдневните активности за зголемување на безбедноста на движење на сите учесници во сообраќајот.

Извор: Општина Карпош

Advertisement
Advertisement

Advertisement