ЕкономијаМакедонијаНовостиСветот на работникот

Општина Куманово вработува – плата до 37,629 денари

Општина Куманово вработува - Работник
79views

Агенцијата за администрација објави оглас за вработување на 12 државни службеници во Општина Куманово.

Се бараат кандидати за помлади соработници, раководители, помошници раководители, советници…

Во зависност од работното место, платите се движат до 37,629 денари.

Повеќе на следниот линк