- Advertisement -
ЕкономијаМакедонија

Општина Струга вработува – плата до 25,585 денари.

Општина Струга вработува - Работник
193views

Агенцијата за Администрација објави оглас за вработување на 4 државни службеници во општина Струга. Се бараат виш референт, виш соработник, соработник и советник – градежен инспектор.

Во зависност од работното место платите се движат до 25,585 денари.

Advertisement

До огласот можете да пристапите тука

Advertisement
Advertisement