ЕкономијаМакедонијаСветот на работникот

Општина Струга вработува – плата до 39,958 денари

Општина Куманово вработува - Работник
137views

Агенцијата за Администрација објави оглас за вработување на 24 службенци во Општина Струга.

Се бараат кандидати за раководители, референти, соработници, помали соработници…

Во зависност од работното место платите се движат до 39,958 денари. 

Повеќе детали тука