- Advertisement -
ЕкономијаМакедонија

Општина Центар вработува Раководител на Сектор за поддршка на градоначалник

Општина Центар - Работник
266views

Општина Центар распишува оглас за пополнување на работно место со унапредување за Раководител на Сектор за поддршка на градоначалник.

Огласите може да ги преземете тука