- Advertisement -
ЕкономијаМакедонија

Општина Ѓорче Петров вработува – плата до 37,631 денари

Општина Ѓорче Петров - Работник
334views

Агенцијата за администрација објави оглас за вработување на 13 државни службеници во општина Ѓорче Петров.

Се бараат кандидати за раководители, соработници, помлади соработници…

Advertisement

Во зависност од работните места, платите се се движат до 37,631 денари.

Повеќе детали тука

Advertisement
Advertisement

Advertisement