- Advertisement -
ЕкономијаМакедонијаСветот на работникот

Охридска банка вработува…

Охридска банка вработува - Работник
206views

Опис на работниот ангажман:

Лицето кое ќе биде ангажирано како редар во Експозитурата на Охридска Банка АД Скопје во Гостивар ќе има за цел:

Advertisement
  • да го контролира оптималниот број на присутни клиенти во рамки на експозитуратa
  • да ја организира фреквенцијата на влез/излез на клиентите
  • да го контролира пропишаното одржување на растојание како во рамки на експозитурата, така и пред самата експозитура

Потребни квалификации:

  • Со или без работно искуство
  • Одговорна и посветена личност
  • Можност за старт на работниот ангажман во најкус можен рок

Кандидатите кои ќе бидат селектирани ќе бидат со работен ангажман на определено време.

Advertisement
Advertisement

Сите заинтересираните кандидати потребно е да испратат Професионална биографија (CV), најдоцна до 31.07.2020 год. на: kariera@ob.com.mk со задолжителна назнака “Редар за Експозитура Гостивар “

Со испраќање на Вашата апликација давате согласност Вашите податоци да бидат задржани и користени од Банката во рок од една (1) година.

Напомена:

  • Апликациите без назнака нема да бидат разгледувани.

Само селектираните кандидати ќе бидат контактирани за интервју.

Advertisement