- Advertisement -
ЕкономијаМакедонија

„Пелистерка“ во првите три месеци од оваа година е во загуба

„Пелистерка“ во првите три месеци од оваа година е во загуба - Работник
406views

Компанијата „Пелистерка“, оваа година, односно во првите три месеци оствари загуба од 6 милиони денари, што е за три милиони повеќе од истиот период минатата година.

Целиот текст можете да го прочитате тука