Светот на работникот

Петковски: Незнаењето доведува до правење компромис за сопствениот живот

Петковски: Незнаењето доведува до правење компромис - Работник
280views

„Незнаењето доведува до правење компромис за сопствениот живот“- М-р Милан Петковски, претседател на МЗЗПР за најризичните дејности, недостиг на систем на евиденција на несреќи при работа и професионални заболувања, имплементација на законот за Безбедност и Здравје при Работа во интервју за Коха кое ќе се следи наскоро, истакнаа од Македонското Здружение за заштита при работа.

Извор: Фејсбук страна на МЗЗПР