- Advertisement -
МакедонијаСветот на работникотСиндикат

Плусинфо – Коцевски: До кога полицајците ќе одат парталосани со нарушен углед и достоинство?

До кога полицајците ќе одат парталосани - Работник
301views

До кога ќе се омаловажува македонскиот полицаец, до кога ќе трпи неправди, до кога ќе оди парталосан со нарушен углед и достоинство, до кога ќе го злоупотребувате полицискиот службеник за ситни политички поени, праша Орце Коцевски, генерален секретар на Независниот синдикат на полицијата (НСП) во повикот до полицајците да учествуваат на протестот закажан на 2 октомври, пишува Плусинфо.

Целосниот текст прочитајте го тука