- Advertisement -
ЕкономијаМакедонија

Побарана транспаретност во донесувањето на буџетот на Општина Дебар

Побарана транспаретност - Работник
237views

Советниците на општина Дебар на вчерашната седница на која присуствуваа и претставници на граѓанските здруженија побааа поголема транспарентност во донесувањето на буџетот на општината Дебар ,како и точно утврдување на приоритетите на проектите кои ке се предвидат со буџетот за 2о2о година, пишува Либертас.

Целосниот текст прочитајте го тука