- Advertisement -
ЕкономијаМакедонија

Повисоки цените на индустриските производи на домашниот пазар на годишно ниво

Повисоки цените - Работник
252views

Продажните цени на производителите на индустриски производи на домашниот пазар во септември се пониски за 0,1 процент на месечно ниво и повисоки за 1,2 проценти на годишно ниво, објави вчера Државниот завод за статистика, објави Актуелно.

Целосниот текст прочитајте го тука