- Advertisement -
Интервјуа

(Видео) Повреди на работно место – тема на деветата епизода од „понеделнички кафе муабет“

Повреди на работно место - тема на деветата епизода од „понеделнички кафе муабет“ - Работник
571views

Во деветата епизода од „понеделнички кафе муабет“, Претседателот на Македонското Здружение за заштита при работа, Милан Петковски и професорот по трудово право, Лазар Јовевски зборуваат за повредите на работно место.

Во прилог погледнете го целосното интервју:

Извор: МЗЗПР