- Advertisement -
МакедонијаСиндикат

Поддржувачки протест на членовите на шумската, редовна, затворска полиција

Поддржувачки протест на членовите - Работник
344views

Членови на независниот синдикат на полицијата, шумска полиција, редовна, судска, затворска полиција. Како што велат денешниот  протест е подршка на генералниот протест кој ќе се одржи во Скопје пред Владата, каде што во помасовна форма со голема европска подршка ќе ги доставиме нашите барања до владата, пишува Skopje1.mk.

Целосниот текст прочитајте го тука