- Advertisement -
Занимливости

Полицајци им даваат подароци на здравствени работници во знак на благодарност

Полицајци им даваат подароци - Работник
302views

Крагуевската полиција на несекојдневен начин искажала почитување кон здравствените работници на Клиничкиот центар во Крагуевац за се што прават против корона вирусот.

Advertisement

При сопирање пред зградата на Клиничкиот центар полицајците на здравствените работници им врачувале цвеќиња, блокови, пенкала и шолји со пораката „Полицијата вели благодарам“.

Advertisement
Advertisement

„На овој начин полицајците сакаа да искажат благодарност на здравствените работници“, соопштено било денеска од Полициската управа во Крагуевац.

Крагуевчаните секоја вечер во 20 часот им аплаудираат на здравствените работници во знак на поддршка.

Advertisement