- Advertisement -
Интервјуа

(Видео) Понделнички кафе муабет: Европска недела на Безбедност и здравје при работа

Понеделнички кафе муабет - Работник
509views

Во новата епизода на „Понеделнички кафе муабет“, Претседателот на Македонското Здружение за заштита при работа и Професорот по трудово право, Лазар Јовевски разговараат за Европската недела на Безбедноста и Здравјето при работа која трае од 21 до 15 октомри.

Во продолжение погледнете го целосниот разговор:

 

Извор: МЗЗПР