- Advertisement -
Македонија

Понеделник е неработен ден- еве како ќе сообраќаат автобусите

299views

Жичарницата на Водно ќе работи со вообичаено работно време за овој период од годината, односно од 10 до 17 часот. Последното возење од доле нагоре ќе биде во 16-16.30 часот, а последно возење од горе надоле ќе биде во 16.45 часот.

Дежурни ќе бидат три билетарници: Транспортен центар 7-19.30 часот, Зелено пазарче 7-19.30 часот и Ѓорче Петров 7-13 часот, пишува Кариера.

Целосниот текст прочитајте го тука