- Advertisement -
Интервјуа

„Понеделнички кафе муабет“ – Нова епизода

„Понеделнички кафе муабет“ - Нова епизода - Работник
407views

Нова епизода од понеделнички кафе муабет во МЗЗПР Дали претседателот на државата, министрите, функционерите кои граѓаните им ја имаат доверено подршката, треба да бидат вклучени во системот на безбедност и здравје при работа?

Во видеото, Претседателот на Македонското здружение за заштита при работа – МЗЗПР и Проф.Д-Р Лазар Јовевски, дебатираат токму на овие прашања.

Advertisement

Во продолжение погледнете ја целата дискусија:

Advertisement
Advertisement

Извор:МЗЗПР

Advertisement