- Advertisement -
ПравдаСветот на работникот

Поранешните вработени на „Охис“ протестираат пред институциите

Поранешните вработени на „Охис“ - Работник
370views

Поранешните вработени во ОХИС и денеска протестираат пред институциите. Тие бараат исплата на побарувањата од стечајната постапка за 24 неисплатени плати и придонеси од плата за 16 месеци. Имаат неисплатени осум плати од 2008 година и 16 плати од 2012 и 2013 година, пишува Плусинфо.

Целосниот текст можете да го прочитате тука